Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg gledet meg til å lese en bok om altoppslukende sjalusi, som spiser en innvendig. Jeg gledet meg til å lese om hvor avhengighetsskapende det er å stalke en man beundrer eller misunner. Og det var gjenkjennbart å lese om hvor tilfredsstillende det kan føles når en som gjør deg grønn av sjalusi og misunnelse poster noe på sosiale medier. Den følelsen man kan få, når nysgjerrigheten blir tilfredsstilt. Det at du får servert et bilde, som gjør at du føler deg delaktig i en annens liv.

Men likevel så skuffet boken... mye var gjenkjennbart, men jeg trodde forrfatteren skulle grave enda dypere i stalkingen. Gå dypere inn i de mørke følelsene man sitter igjen med når det kommer til slik avhengighetsskapende stalking.
Kanskje jeg ble språkforrvirret. Vet ikke om jeg likte eller ikke likte det at man stadig blandet norsk, svensk og dansk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De to kvinnesykdommene endometriose og instagram! Her beskrives smerte og sjalusi med beksvart humor. Et drama mellom svenske Johanna, den danske kjæresten Emil og den norske eksen Nora. Johanna er helt opphengt i den "perfekte" Nora, og plager både seg selv og Emil med bildene av henne på instagram. Det var fascinerende og frustrerende å lese denne boken! Likte godt innslagene av svensk og dansk, og referanser til andre bøker. Gleder meg til å diskutere den i bokklubben.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T