Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Skuffende til å være Katherine Webb. Kan ikke skylde på oversetteren denne gangen. Manglet intense skildringer som det er å finne i hennes andre bøker. Historien for seg er god, og spennende å lese om et sted jeg aldri har ofret en tanke før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes handlingene ble for langtekkelige. Skjedde ikke så mye før ca halve boka var lest

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var nesten årets beste for meg.. Veldig spennende og historisk. Italiensk historie som jeg ikke visste så mye om fra før. Og overaskende hele tiden.. En stor historie!! :)
Forsiden på denne boken er nesten helt feil.. Dette er ikke noen "vanlig" dameroman som vanlig vis får en slik forside..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er glad i bøkene til Katherine Webb, men denne skuffet litt. Her fant jeg ikke den nerven som jeg har funnet i de andre bøkene og jeg syntes store deler av boka var langtekkelig for så å ende veldig dramatisk bare på noen få sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Året er 1921. Britiske Claire skal tilbringe sommeren i Puglia sammen med sin mann og stesønn; meget mot sin vilje. Claires mann Boyd er arkitekt og jobber for en mektig og styrtrik italiener, som Claire straks er på vakt ovenfor. Hun synes det er en skummel stemning overalt i regionen, noe som stemmer meget godt. Bønder og godseiere er på randen av krig, og Claire er redd. I tillegg har hun et heller trøblete forhold til sin ektemann, og det blir ikke akkurat bedre da hun treffer Ettore...

Dette er en meget lærerik bok om et tema jeg visste "nada" om. Forsiden lurer deg kanskje til å tro at det er søtsuppe og lidenskap over hele fjøla, men den gang ei. En veldig god bok med mørke undertoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol Skipnes