Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Brilliant!👌👏👏👏👏

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vulgært,rått, perverst, sadistisk, galskap, forferdelig, skrekkelig, terror og horror.
Du tror det ikke før du har lest det.
Ingenting å si på underholdnings-fronten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Råskap. Ondskap. Idioti. Maktmisbruk. Hvordan styre ei skute på grunn gjennom forakt for kunnskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I 1816 legger fregatten "Medusa" ut fra Frankrike med kurs for Senegal. Ombord er det både velstående familier, soldater, offiserer og mannskap. Det skal vise seg å bli en skjebnesvanger ferd. "Medusa forliser, og den 18. juli får kapteinen på briggen "Argus" øye på en flåte. De er et stykke fra Afrikas vestkyst, og på flåten befinner det seg 15 levende lik. Det viser seg å være de siste gjenlevende fra "Medusa". Da fregatten gikk ned, var det manko på livbåter, og mennene på flåten ble overlatt til seg selv. Der har de vært i to uker, og sakte men sikkert nøstes historien opp, og det er en rystende beretning.

Forliset er et av verdens mest kjente, og kjernen i romanen er mennesket. Hva gjør man når det står om liv? Gir man etikk og moral på båten? Hvilken pris må man betale, og er den verdt det?

Drivende god, med livaktige beskrivelser av de ulike karakterene, og det ramsalte livet ombord.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En meget solid bok! Mange interessante og spesielle karakterer (og hendelser).
Kudos til oversetter Ute Neumann!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ei fantastisk blanding av humor, tragedie og litterær kvalitet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina