Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne romanen hørte jeg ulike meninger om før jeg omsider leste den selv. Siste side lest for et par dager siden. Hadde ventet på lydbokversjonen ganske lenge, men den kommer visst ikke.

Uansett, her har vi en historie som byr på noe annerledes enn det meste jeg leser. Jeg blir i grunnen såpass utfordret at det holdt på å bli permanent stans. Det overrasket meg, for jeg har ellers ikke så store betenkeligheter med metafysiske innslag i romaner. Her tipper det litt over, og det tipper etter hvert likevel ikke over. Jeg har aldri vært borti ingredienser som dette i en roman før. Der hvor denne boka slutter, etterlater den noen vesentlige spørsmål. Jeg håper svarene kommer i bok 2, og håper absolutt biblioteket melder den innkommet før jul.

Det ligger for meg en litterær gevinst i å lese Drapet på Kommandanten. Historien som fortelles ærlig og godt. Handlingen stimulerer fantasien og strekker seg like mye mot lesersjelen, som mot hjertet.
Det høyst sannsynlige i et menneskeliv blandes med det helt usannsynlige i romanen. Der er Murakami en mester.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kirsten LundVigdis VoldHarald KEnneaVoidkeeperAnitaØystein LToveJulie StensethLeseberta_23Berit RJ.G. RobertsLibraritas vIngunn SKarin  JensenTine SundalIngeborg GSynnøve H HoelDolly DuckStine AskeTorill Elisabeth RevheimTrygve JakobsentuhamreKay Nilsenkntschjrldingar hIngunn ØvrebøSimen "Boktimmy" IngemundsenHildaknut erikIda SHilde H  HelsethLeselenaLisbeth Kingsrud KvistenrubbelMartinenJan Erik  OlsenMonica CarlsenHeleneIngrid Urdal StøleAnMa