Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Etter å ha lest alle bøkene og Erics og Patrick var dette en meget positiv overraskelse. Gullburet er absolutt en bok å anbefale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en helt annen sjanger enn jeg vanligvis leser, underholdende og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krimbok med en spennende historie, dog noe friskt språk. Løp og kjøp - du rekker det akkurat før påske!

På overflaten kan det se ut som om Faye har alt. En perfekt mann, en elsket datter og en luksuriøs leilighet i den fineste delen av Stockholm. Men mørke minner fra oppveksten i Fjällbacka jager henne, og hun føler seg stadig mer som fange i et gullbur.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Overraskende og annerledes sjanger fra denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har vært stor fan av Lackberg tidligere, men denne var annerledes. Ikke en bok jeg slukte, men som jeg fullførte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er delt i tre deler og den første delen synes jeg var litt kjedelig og det skjedde liksom ikke noe. Men så tok det av! Og da tok det virkelig av! Har aldri vært borti en krim med så mye sex som denne - dette var en ny side av Läckberg! Er ikke helt sikker på om jeg likte den lille tvisten helt på slutten, men ellers klarte jeg etterhvert ikke å legge boka fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt mye sex

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka tok seg opp etter ca 150-160 sider. Før det var boka egentlig ganske platt. Camilla Läckberg har ikke vist seg fra sin beste side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Beklager, men hva har skjedd med Lackberg..?
Hun har skrevet fantastiske bøker med spenning og driv.
Nå har hun begynt med noe nytt.....er det porno.?
Dessverre, dette var for platt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud