Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Oppfølgeren til «Familien Winther».

Yngstebroren i familien, Fredrik Winther, har fått en tung bør på sine skuldre. Nå som familien er i sorg, må han gi opp studiene, og være stedfortreder for faren på kontoret. Dette er ikke noe han føler seg skikket til. Han har liten oversikt over Wintherkonsernet, men så mye forstår han at ikke alt er som det bør være. Børen blir ikke lettere å bære ved at han har forelsket seg. Emma jobber i et konditori, og er langt under ham på rangstigen. Det bryr ikke Fredrik seg om, men han vet at foreldrene aldri kommer til å godta Emma.
Karen er tjenestepike hos familien Winther. Da faren døde i en tragisk arbeidsulykke, måtte drømmen om videre skolegang legges på hylla. Det trengtes penger for å fø søsknene og moren. Så møter hun den sammensatte, og opprørske Alfred, og Karen må velge mellom lojaliteten til familien Winther, og den gryende kjærligheten.

Dette er og blir en kioskromanserie, selv om den kommer i innbundet utgave. Platt, kjedelig, og for det meste forutsigbar. Jeg har lest en del serier, og denne er langtfra like god som noen av dem. Interessant at handlingen er lagt til byen jeg bor i, men det er også alt, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenKirsten LundRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit Håverstad