Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Goodman formidler på en enkel måte Israels catch-22 og bidrar til forståelse for dilemmaer og argumenter som låser israelerne fast i det som ser ut som en endeløs konflikt. Han tar ikke noe side i denne interne konflikten, men peker på at begge sider har rett i sin argumentasjon. Samtidig etterlyses evnen til å lytte og bidra til pragmatiske løsninger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv om jeg har lest bare 22 sider av denne boka, er den allerede en av årets favoritter. På særskilt pedagogisk vis forklarer Mica Goodman hvorfor debatten i staten Israel ikke fungerer, og starten på denne forklaringen vakte altså begeistring her i gården, som gjennom litteratur og film har lært å verdsette jødisk tenkning. Serien "The Little Drummer Girl" bidrar i samme retning. Det betyr ikke at jeg anerkjenner israelsk vold og represalier mot sine naboer, eller at det palestinske perspektivet er mindre viktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth