Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Som 6-åring blir Laila kidnappet og solgt. Hun har det godt hos sin frue Lalla Asma, men da hun dør, blir det starten på en lang reise for unge Laila. Hun skjønner fort at hun ikke kan stole på noen, men hvor skal hun reise for å finne sitt egentlige jeg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Laila er ei jente fra Marokko som ble kidnappet da hun var seks-syv år. Den gamle damen Lalla Asma kjøpte henne, og Laila kan ikke lenger huske hvor hun kommer fra. Selv om det forventes at Laila skal tjenestegjøre hos Lalla, behandler Lalla henne kjærlig. Hun lærer også Laila å lese, skrive og regne, slik at hun sal klare seg godt i livet.

Men så dør Lalla, og Laila er livredd sønnen Abel, som en gang prøvde å voldta henne. Hun flykter og dette blir starten på en rotløs tilværelse som handler om liv og død. Uansett hvor hun kommer, er det de som vil hjelpe henne, men også de som vil utnytte henne. Stadig flykter hun videre, og hun havner til slutt i USA.

Alle opplevelsene under reisene setter sitt preg på Laila og farger hennes personlighet. Men uansett hvor hun kommer, finner hun ingen ro. Ikke før hun kommer tilbake til den landsbyen der hun ble røvet for mange år siden ...

Boka er meget godt skrevet og jeg vil spesielt fremheve den nydelige oversettelsen til nynorsk, som er gjort av Ragnar Hovland.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTor-Arne JensenJarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe Solberg