Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Kunne vært så mye mer spennende! Utgangspunktet er fantastisk, men det blir litt mye prat om duften av pepperkaker og kakao. Enestående illustrasjoner!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For første gang forsøkte jeg hørespill, det passet godt til andre aktiviteter i førjulstiden. Tror kanskje boken hadde vært enda et hakk bedre, med de vakre tegningene. Litt irriterende musikk i bakgrunnen, men historien var nydelig, selv for en voksen dame. For litt større barn må dette være en magisk bok. For de som ikke har boken, fort dere å høre på nrk.no innen januar måned.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette ble årets julebok som jeg leste for døtrene mine på 9 og 12. De likte den veldig godt og satt musestille og lyttet mens jeg leste. En litt trist, men god historie som handler om en gutt som treffer en litt rar jente i dagene før julaften. En fin og rørende julefortelling som handler om vennskap, kjærlighet og savn, og at av og til er ikke alltid ting like lett i livet. Kapitlene er akkurat passe lange til å leses før leggetid, og de yngre rekker ikke å kjede seg, men nærmest ber om å lese et kapittel til. Det som er kanskje best med hele boka er illustrasjonene til Lisa Aisato. Utrolig vakre fremstillinger av fortellingen og gjør hele leseopplevelsen mye sterkere. En vakker bok som anbefales for både store og små.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg har hørt radioteaterversjonen og har en følelse av at Aisatos tegninger ville tippe vurderinga i enten den ene eller den andre retninga. Jeg synes det begynner bra med nytt vennskap og gammeldags julestemning og en god skildring av foreldre som ikke makter å håndere sorgen over å miste et barn. Men slutten? Da blir det så sukkersøtt med saus og aspartam på at jeg ble litt uvel. Nei takk til den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror det her er den eneste boka som har fått meg til å gråte i år. Tåran rant ustanselig en liten stund. For en nydelig bok, så spesiell. Helheten, teksten og bildene og kapitlene gjorde boka så aldeles vakker og den passer virkelig til folk i alle aldre! Er selv 24 år og jeg likte den utrolig godt og vil anbefale den til absolutt alle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En sår, vakker og trist bok om sorg og vennskap.
Maja Lunde skriver helt fantastisk, teksten er barnlig og rørende. Illustrasjonene er helt fantastiske, passer veldig godt til teksten. Jeg leste ut boken på 3 dager, klarte ikke å bare lese ett kapittel hver dag. Kan virkelig anbefales.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VannflaskeDun AenghussiljehusmorIngunn SKorianderKristin F. JørgensenMarit HåverstadHegeAgnethe Katarina LandreAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIdaBertyEli HagelundStjernekastElin FjellheimAnna-PiaTanteMamieLibraritas vBeathe Solbergtove NessHeidi LBjørn SturødMari DullerudGVVidar Ringstrømkjell kBenedicte Sønsteby AndreassenTore HalsamarithcJulie StensethHilde H  HelsethTine SundalVibekeLisbeth Kingsrud KvistenJorund KorbiArne Henning ÅrskaugDaffy EnglundBoktimmyJohn LarsenNatalie