Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Neal shustermann klarer igjen å sjokkere med en futuristisk verden jeg ikke kjenner igjen fra noen annen populær kultur. Det treffer deg litt som en knyttneve i magen når man blir kjent med konseptet i ljå, men man blir også sugd inn og ønsker å lese mer. Det er en underlig fremtid han maler i denne boken, men den er også svært fascinerende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Elsker konseptet. En verden hvor naturlig død er en saga blott, og ljåene er dem som sørger for at jorden ikke overbefolkes. Kan nok leses på mange måter, og som underholdning synes jeg der er fantastisk. Litt brutal for enkelte, men jeg synes den er smart, lettlest og fornøyelig til tross for sin mørke materie. Gleder meg til å gå i gang med bok nummer to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte den fra første side. Den var tydelig en fiction bok som var om noe jeg aldri har lest om før. Den perfekte verden en gang i fremtiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne slet jeg med i begynnelsen. Døden, høsting, ljå. Det ble for voldsomt, men da jeg kom cirka halvveis ble jeg både underholdt, fascinert og opplevde spenning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo Rye