Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Siste boka jeg leste dette, i korona-året, 2020. Jeg kjøpte boka på mammutsalget i februar, 2020. Vel, Lemaitre... meget dyktig fransk krim & thrillerforfatter. Spesialitet innen sitt forfatterskap, infam utspekulert ondskap hinsides noe annet du har lest. Brudekjolen, intet unntak. Dette er en såkalt psykologisk thriller og boka fortjener merkelappen.

Er dette Top Notch? Bevares, det hele er bra saker, godt håndverk, men likevel... for meg blir det hele litt vel far fetched. Eller i overkant urealistisk. Og slutten gjetter man seg til. Dvs, ikke i detaljene men omtrent hvordan denne utspekulerte onde suppedasen ender.

Kritikerne i media gir Brudekjolen en femmer på terningen. Jeg triller en sterk firer, i høyden en svak femmer. For boka er bra, men...ikke av de beste i sin genre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rett og slett knallbra! Nerve gjennom heleboken. Hørte den som lydbok. Meget godt lest! Kan absolutt anbefale å HØRE denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som de andre bøkene til Lemaitre er også denne en ulidelig spennende psykologisk thriller, og som alltid med en overraskende slutt. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare elsker denne boka og forfatteren. Spennende fra første side.Bak på boka står det : I det siste har Sophie hatt en følelse av å miste hukommelsen, ja av å miste kontrollen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud