Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Har falt for Matres måte å formulere seg på. Enkelt språk, men med finurlige beskrivelser. Spennende historie, men en skremmende beskrivelse om hva som kan røre seg iinenfor naboens vegger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anders og Ina er et søskenpar som ikke har det helt greit i hverdagen. Storesøster Ina er flink til å passe på lillebroren sin, men en dag forsvinner han sporløst. Lensmann Bengt Alvsaker må utsette ferien og arrangere en leteaksjon.

Bøkene er frittstående, og jeg leste de i feil rekkefølge - men jeg anbefaler å starte med den første. Fin krimserie, som jeg trygt kan anbefale videre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sitrende thriller fra Hardanger! Ikke en bok man leser alene hjemme på kveldstid...
Gleder meg til oppfølgeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende og trist historie, kunne vært i en hvilken som helst bygd i landet og både troverdig og godt skildret. En uventet slutt setter prikken over i'en. Skulle gjerne hatt flere bøker for å høre den videre historien til far og sønn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velskrevet krim fra fagre Hardanger. Godt språk, lite klisjeer og en overraskende slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Følelsene som beskriver denne boka er spenning og sinne. Bra og troverdig! Og jeg får vondt av å tenke på alle de der ute som lever under like kår!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En riktig creepy krimroman med den mengden dulgt uhygge som jeg liker svært godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min nye favorittforfatter.
Litt enkelt språk av og til, men det gjør ingenting når innholdet er så til de grader i toppklasse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ina er 12 år, og har ansvaret for å passe på lillebroren Anders, som er 6.
Etter enda en av farens elleville fester, står Ina tidlig opp for å rydde. Da hun legger seg igjen, får Anders lov til å ligge sammen med henne. Han er redd når faren er full.
Ina forsover seg, og Anders er borte. Sannsynligvis hos nabokona som han pleier.
På sin tidlige sykkeltur møter lensmann Bengt Alvsaker Anders. Han går i veikanten i pysj og crocs. Anders skal til nabokona, og Bengt sykler videre. Dagen etter melder Ina broren savnet.
Leteaksjonen setter den lille vestlandsbygda på hodet, og det er ikke alle hemmeligheter som tåler dagens lys...

Nok en knallgod thriller fra forfatteren. I tillegg belyser den viktigheten av å bry seg og å tørre å si fra til de rette instanser.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise Selnes