Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Denne historien minnet veldig mye på filmen "Plain, train and automobil" med Steve Martin. Reisen hjem til jul hadde veldig mange likhetstrekk.
Boka og handlingen var ok nok, men jeg satt igjen med et inntrykk av at den var skrevet i hui og hast. Bakgrunnshistorien til de tre gamle damene hadde ikke noe her å gjøre, synes jeg.
Ellers var det mye snø og snøvær, men ved ankomst Binz på Rügen skinte pussig nok månen som en lyskilde midt i snøstormen....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anna kan ikke fordra julen, men legger ut på en reise hjem til moren, stefaren og halvbroren for å feire jul sammen med dem for første gang på mange år. Akkompagnert av den forhatte låta "Last Christmas" blir hun ufrivillig sendt ut på en road trip med mange omveier og irriterende småulykker. Men på denne reisen møter hun mange forskjellige mennesker som forteller henne om sine tanker og følelser for julen. Lettlest og enkel underholdningsroman som passer fint i vinterlandskap og adventstid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Makan til tøv... styr unna.. !!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok sånn midt på. Higet dessverre aldri etter å få vite mer!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Søt liten bok som gjorde at jeg trakk på smilebåndet og koste meg underveis. Anbefales som en liten godbit under et pledd med en tekopp til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anna er i tjueårene og er student, det verste hun vet om er å feire jul. Likevel bestemmer hun seg for å dra til familien sin i Berlin og feire jul, selv om hun tidligere alltid reiste til utlandet. Dette er søt julefortelling og lettet opp stemmingen hos meg i hvert fall. Språket var greit og handlingen gjorde at jeg ville vite hvordan boka endte. Boka hadde et fint budskap.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor