Viser 1 til 10 av 34 omtaler

Jeg har sluttet med krim, men gjennom de siste årene har jeg lagt til bøker her som har fått god omtale. Begynte derfor på «Lille linerle» litt uforvarende. Det var som å havne i en malstrøm! Greide ikke å slutte og lese. Ble helt asosial og helt besatt! Utrolig bra, fæl, besettende og velskrevet 🫣

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velskrevet spenningsroman om både konevold og barnekidnapping. Til tider hjerteskjærende lesing og grusomt å tenke på at mye av dette faktisk skjer i virkeligheten. Spennende selv om jeg ganske tidlig gjettet på hvem som stod bak. Deler av slutten syntes jeg ikke innfrir på samme måte som resten av boken og trekker dermed noe ned. Når det er sagt så er dette en veldig bra debut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow for en bok! Klarte nesten ikke legge den fra meg. Overraskende slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

denne boken grep meg- jeg tenker stadig på den- ikke verst for en krimbok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Usedvanlig spennende og ekkel krimbok. Jeg har gjort noen forsøk på å legge den fra meg i dag, men klarte ikke, måtte bare lese den ut. Ingen dødpunkter og en uvanlig slutt, ønsker jeg meg en oppfølger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville gjerne gitt denne terningkast 12.
En bok som bare MÅ leses.
Kommer aldri til å glemme denne boka.
Ord blir fattige.
Sjuke mennesker.
Provoserende.
Tankevekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow! For en altoppslukende bok!
Jeg ble litt forstyrret av noe språklig plukk, spesielt i begynnelsen, men det var raskt glemt. For jeg tror aldri jeg har blitt så følelsesmessig engasjert av en krim. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vidar RingstrømJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete AastorpHeidiRandiHeidi Holtan