Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Dette var en veldig god bok. Passer spesielt for ungdommer. Leste den sammen med hele klassen og virker som at alle likte den:) Dette er en veldig spennende bok, men noe av det som skjer kan virke litt usannsynlig. Jeg ville gitt den terningkast 5!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel. Meget spennende start på boken. Her tenkte jeg vi fikk et godt tilskudd til ungdom som trenger handlingsdrevet spenning. Det er en god oppbygging av boken. Hovedpersonene er rimelig troverdig, men det er dessverre ikke de andre personene. Ganske så usannsynlig hele handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en veldig spennende bok som handler om Even og oppklaringen av drapet på hans ekskjæreste og to andre gutter. Handlingen starter i rettssalen etter drapet. Gjennom Evens vitnemål (som tilbakeblikk) får vi vite stadig mer om hva som kan ha/har skjedd. Even er en ganske troverdig hovedperson (forfatteren kunne dratt på enda litt mer hva angår språket - hvor mange ungdommer har "Duster!" som sitt verste kraftuttrykk?).

Jeg har lest lite krim, men jeg gjetta ganske fort hvem som var morderen. Men så kommer det likevel en overraskelse på slutten. Det var bra, ellers ville jeg blitt skuffa.
Godt driv i språket og denne boka er ordentlig korrekturlest, for her var det lite feil å finne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOle