Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En på alle måter vond, rystende og bevegende roman. Jeg måtte lese denne i flere omganger. Det er en stor forteller som har skrevet denne boka om det mørke i mennesket, men også om hvor sårbare vi er. At rett og galt ikke er så enkelt og for noen kanskje ikke lengre er viktig, når omstendighetene er ekstremt vanskelige og grufulle. Håper mange vil lese denne, det er verdt det! Slutten er lysere enn resten. Hovedpersonen har da beveget seg fra Tyrkia til Afghanistan. Jeg likte at håpet og roen kom med Afghanistan.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En roman som har sitt utgangspunkt i menneskesmugling, og som utforsker de mørke sidene av menneskenaturen. Hovedpersonen, som er lynende intelligent og bare et håndtrykk unna en studieplass i sosialantropologi på Cambridge, fødes inn i en familiemytologi og en familiebedrift på livets skyggeside. Faren er menneskesmugler og sønnen innvies i tidlig alder inn i den alt annet enn edle kunsten å sikre god logistikk om disse levende varene.

Historien er grusom og grotesk, men jeg-fortellerens refleksjoner rundt menneskenaturen gir en avstand til hendelsene. Dermed blir det utholdelig å lese historien og følge refleksjonene rundt ondskapens natur.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliStig THarald KNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAva