Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken gir oss en grei innføring i huden og det den har å by på av nytelse, ømme punkt og lumskheter og behandling av disse lumskhetene og skader som huden kan bli påført. Vi får innblikk i hudsykdommenes verden, hvordan huden er bygd opp, hva som skader den og hva som er helende og bra for den. Boken er en grei informasjonskilde, men jeg ble ytterst skuffet over hennes syn på sollys. Hun gir først noen veldig få positive sider ved sollys og huden, men så slakter hun sollyset neden om og hjem og anbefaler solfaktor 50 på huden, og helst påsmurt to ganger om dagen. Da setter jeg heller min litt til soleksperter som Micahel Hollick og Johan Moan samt flere som har studert solens påvirkning på huden i enda større grad en Adler.

Mot slutten av boken så kunne jeg ikke dy meg å legge merke til hennes tro på at man mister muskelmasse når man faster. Dette er en myte som allerede er blitt tilbakevist for en stund tilbake og da kan boken "Faste: Den komplette guide" av Jason Fung være til god hjelp. Bortsett fra det så var det positivt å se at Adler er skeptisk til mye av kremer og skjønnhetsprodukter der ute som blir påført huden for alt de er verdt. De er med rette heller årsak til en ond sikrel blant forbrukerne. Hun tar også et oppgjør med tatoveringer som et onde for huden. I tillegg gir hun oss en grei oversikt med ufarlige naturmidler man kan smøre på huden eller innta med maten som skal være bra for huden, som f.eks. shea smør og kokosolje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten Müller