Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Fantastisk fin og spennende kjærlighetsroman

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest. OK og med overraskende slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En omskrevet versjon av "Seeing Double", som ble utgitt på 90-tallet. Jeg likte den, men man må ha en god porsjon fantasi og etablere en ganske heftig fiksjonskontrakt da historien omfatter både kongehus, adel og spenning. Men er man en Riley-tilhenger vil man nok sannsynligvis like denne også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka hadde alt! Spenning, sorg, glede og kjærlighet. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er så åpenlyst hva som kommer til å skje at det blir kjedelig, det er det samme i alle hennes romaner og det blir så tynt og "oppbrukt" av forfatteren. Samme karakterer og miljøer bare navn er endret.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Spännande med en del intrikata förvecklingar och händelser, men inte en av Rileys bästa.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser at boka har fått blandet omtale og kan skjønne hvorfor. Det er en skikkelig eventyrfortelling, men ganske artig, engasjerende og spennende. Dessverre ble det litt vel mye eventyr og virvar av hendelser fra og med Irland og slutten ble i overkant overdreven. Men underholdende ble det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- Helen