Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En fantastisk historie om en meget dyktig kokk og samlende person som stod bak dem alle. Han holdt skjørbuken unna de norske ekspedisjonene med sitt kosthold som bestod av mye c-vitaminer. Etter å ha lest mye polarhistorie gjennom årene var det moro å få en annen vri på det. Meget lettlest og god bok. Man blir glad i Adolf Henrik Lindstrøm!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lindstrøm, gastronom og miljøterapeut. Etter å lese boka er det ikkje vanskeleg å forstå at Lindstrøms posisjon i norsk polarhistorie - "mat er meir en føda".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eivind  VaksvikLene MThereseSynnøve H HoelHanne MidtsundTatiana WesserlingMorten JensenMathildeAmanda AsiljehusmorGladleserSiv RønstadJulie StensethHanneAvaGunillaPiippokattaKirsten LundEdvard Granum DillnerPerSpelemannBjørg Marit TinholtCamillamay britt FagertveitTor Arne DahlThomas Røst StenerudHilde Merete GjessingLilleviBerit REster SKristine LouiseKristin HolvikKarin BergEllen E. MartolMarit HåverstadAnn ChristinHarald AndersenJanne Kristin HøylandMalinn HjortlandMarianne  SkageAgnete M. Hafskjold