Viser 31 til 32 av 32 omtaler

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Atter en gang kvalitetskrim fra Lars Kepler. Etter mesterverket Sandmannen så var fallhøyden stor men de leverer igjen. Her snakker vi om en bok på over 500 sider hvor tempo og spenning holdes oppe hele veien. Her er det ingen treg start slik det ofte kan føles i innledningen av ei bok, her er det spenning helt fra begynnelsen.

Boka her handler om ditt verste mareritt, en stalker og morder så ondskapsfull, kalkulerende og tålmodig at virkeligheten overgår fantasien.

Her får vi på ny møte hypnotisøren Erik Maria Bark fra første boka "Hypnotisøren". Bark har som sakkyndig i en drapssak 9 år tidligere sørget for at presten Rocky Kyrklund ble dømt. Presten selv husker ingenting. Nå sitter rikskrim atter en gang med et drap som ligner veldig på dette drapet.

Har presten Rocky Kyrklund en medhjelper eller en lærling utenfor fengselet eller er det en copycat?

Hypnosene av presten er så vidt i gang når en ny link til en film på YouTube kommer til politiet. Og enda en. Kun kvinner, som først blir filmet, deretter plaget og mishandlet før de drepes og etterlates i identisk sittende positur. Den syke morderen opptrer selv i gult oljehyre. Seriemorderen stalker sine ofre, men hvor i all verden finner han dem? Det blir etter hvert klart at dette er en sak med forgreninger til narko- og prostitusjonsmiljøer, en sak som ikke kan løses uten Joona Linna - helten som ser sammenhenger ingen andre ser. Samtidig peker etterforkningen stadig sterkere mot hypnotisøren Erik, og han jages som mistenkt.

Her får vi innsikt i samfunnets mørkeste avkroker.

Joona Linna har vært forsvunnet et år og de aller fleste tror han er død, bortsett fra Saga Bauer som fremdeles leter. Hans gamle kontor på rikskrim er overtatt av en ny kvinnelig ekspert på seriemordere.

Mens jakten på en ny morder foregår får vi nøsta opp de løse trådene fra forrige bok "Sandmannen" Denne sluttet med endel ubesvarte spørsmål men disse blir greit utredet her.

Jeg har tidligere hatt Jon Nesbø som krimfavoritten men etter Sandmannen og nå Stalker så tror jeg Kepler ligger et hestehode foran.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg Ristvedt