Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Et tidvis dystert, mytisk hav-univers der hovedpersonen drar på redningstokt for å finne lillesøsteren sin. På veien møter hun folk som av ren overlevelse utnytter andre vesener, fordi de "må". På tross av nød lar hovedpersonen seg aldri korrumpere og det er hennes superkraft. Jeg tror boka sier noe sant om oss mennesker i alle tider. Den har sårheten og eventyrligheten til en barnebok-klassiker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God historie med mange interessante vendinger. Og moralen om å ikke ta mer av naturen enn en har bruk for, appellerer til meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fin bok om å våge, å være liten og redd, men allikevel stå opp for de man elsker. Men litt langdryg kanskje...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hørte denne som lydbok med familien (alder 44+40+12+9) på biltur, og alle likte den.

Ordentlig god, gammaldags røverhistorie med stort hjerte og troen på det gode i mennesket. Mange farer, cliffhangere, barn som redder dagen, det gode seirer og personene har flere sider enn de først ser ut til. Eventyr med innslag av fantasy, hvor jenta Siri drar ut på en odyssé gjennom ishavet for å redde søsteren, som er bortført til en forferdelig tilværelse av sjørøvere. Passer for barn 8-13 år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim