Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette er en gjenlesing, en sjelden ære jeg tildeler bøker. Det er så mange nye bøker der ute, så mange som jeg ønsker å lese og så liten tid. Men denne fenget meg virkelig. Det er noe så enkelt og så vanskelig som en håndbok om hvordan man skal leve. Hvordan man skal være og hvem man skal være. Jeg appelleres også veldig av det han skriver om Gud og religion. Minner meg mye om buddhisme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Rørende, overbevisende og gjennomført formidabel. Overbevisende fremstilling av en ny psykologisk tenkegang som i motsetning til så mange andre teorier mener mennesket er grunnleggende godt! Rørende beskrivelse av de mange mennesker forfatter Scott har møtt på sin livsreise som psykolog. Formidabelt skrevet, leseren sitter igjen uten noen spørsmål, men derimot med mange svar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethHarald KGro-Anita RoenMorten MüllerDemeterSiljeTanteMamieDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss Haugen