Viser 1 til 5 av 5 omtaler

En bok som jeg ikke klarte å legge fra meg - som vanlig utrolig velskrevet av Linda Olsson. Det psykologiske samspillet mellom søstrene er godt beskrevet og jeg likte det at historien avdekket seg litt etter litt. Slutten rundet det hele av på en fin måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fin og trist bok, om viktigheten av å snakke sammen, ikke bare lese den andres tanker, for det blir som oftest feil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok midt på treet. En fin historie men litt langtekkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en god bok fra Linda Olsson. Har lest alle hennes bøker som er blitt oversatt til norsk. Denne gangen er det relasjonen mellom to søstrer som beskrives. I starten er relasjonen fraværende, før den sakte men sikkert bygger seg opp. Det er mye lett gjenkjennelig til eget liv, slik som det pleier å være i Olssons bøker. Gleder meg allerede til neste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB