Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Veldig bra og spennende. Gode person skildriner. Godt plot...
Jeg hørte denne som lydbok og synes innleser var litt slapp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fengende bok med mange involverte,- reneste Dostoevsky:) Person galleriet bakerst i boken anbefales. Løp og les!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig, fantastisk, spennende, informativ, utrolig krim og spenning! Dette var en super bok!

Jeg er helt sikker på at dette kunne vært en dokumentar fra virkeligheten, hvis vi bare hadde endret de fiktive navnene til virkelige navn i finansverdenen. Hvordan i all verden har enkelte klart å bli så rike, mens alle vi andre bare får en liten avkastning og verdistigning hvert år? Det foregår veldig mye grums som vi "vanlige" ikke vet om. Det er bevisst feilinformasjon, justeringer før presentasjon av tall og regnskap, fiktive selskap, trusler og vold, drap (kamuflert som ulykker), skatteparadiser, flytting av penger, svart betaling, og masse andre ingredienser også i det virkelige liv, det er jeg helt sikker på!

Jeg liker veldig godt bøker fra finansverdenen, synes det er spennende. Og dette var helt klart en av de aller beste! Vi følger to journalister fra en finansavis som graver og graver, knytter kontakter, innhenter informasjon, bruker informasjon, lar seg ikke kjøpe. Herlige folk! Samtidig følger vi aksjespekulantene, investorne, finansakrobatene, utpressere, penger, reiser, ville fester, utsvevende liv, kort sagt enormt med ingredienser til at det blir en bok fylt med handling og spenning.

Magdalenas historie og bakgrunn fra Angola krydret det hele veldig godt, det gjør at det blir en annerledes og mer spennende hovedperson enn det vi har i andre bøker.

Denne var vanskelig å legge i fra seg. Boka er tung å holde, da det er ca 560 sider. Lettlest bok, mange korte setninger, og dette gjør at jeg som leser blir grepet veldig inn i handlingen, bare må lese litt til! De siste tohundreogfemti sidene leste jeg i ett i går kveld, og det ble sen natt....... Blir ikke trøtt en gang når jeg leser slike bøker! (Men er trøtt på jobb i dag i stedet.....)

Håper Nordahl kommer med flere bøker, men det blir veldig vanskelig å overgå denne boka!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEster SMarit AamdalAvaKorianderLinnNina SolåsJulie StensethEgil StangelandMarteTine SundalsveinAud- HelenGodemineJarmo LarsenLailaSynnøve H HoelReadninggirl30Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorah