Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne boka gir meg ikke de store oppturene, den er mer som en rolig reise gjennom tiden. Den bruker mye tid på det som er langt tilbake og mindre tid på de nyere periodene. Jeg får et forhold til de viktigste personene, men allikevel drar den meg ikke helt inn i handlingen.
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka fra en fiktiv øy utenfor Syracusa brakte meg tilbake til Sicilia og de mange gode opplevelsene jeg har hatt i små landsbyer rundt om på øya. Her er miljø og stemning og i mitt hode var jeg tilbake på Favignana. Vi følger familien som driver Huset ved nattens begynnelse og utviklingen når sakte det lille øysamfunnet. Jeg brukte litt tid på å lese denne boken og den kunne kanskje vært strammet opp litt, men alt i alt ga det meg en god leseopplevelse. Det er lenge siden jeg har vært på Sicilia nå, nå vil jeg snart tilbake!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en varm og sjarmerende bok - lettlest og beskrivelser som fikk meg til å ønske meg til en italiensk øy. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hærlig bok, som satt i kroppen lenge etter den var ferdiglest :)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette ble en opptur for meg.. :) Litt "Ferrante" bare hyggeligere. Godt og utførlig skrevet, masse god fortellerkunst. Vi er på en øy syd for Italia. Mange familier og intriger, sladder og visdom.. Bare og la seg rive med.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine Pedersen