Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Som vanlig skriver Lemaitre spennende og med en uventet tvist eller to. Hørte boken som lydbok og desverre ble boken skjemt av en særdeles uinspirert oppleser (Anders Ribu). Det hørtes ut som det var det kjedeligste han noengang hadde gjort. Les den som bok selv! Anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Franske Pierre Lemaitres tredje og foreløpig siste bok om politimannen Camille Verhoeven er en fremragende skrevet fortelling om hevn, bedrag, forfølgelse og menneskelig desperasjon. I tillegg er dette spenning på høyt nivå. Som i sin forrige bok, «Irène» gjør Pierre Lemaitre et grep mot slutten av historien som snur det meste på hodet, elsker det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken må være skrevet som et bidrag i konkurransen "Minst troverdige plot noen gang".

Dessuten: Les om igjen første kapittel etter at du har lest slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Camille" (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er den tredje og (foreløpig?) siste boka i serien om den stutte etterforskeren Camille Verhæven, som denne gongen opplever at hans nye kjærast, Anne Forestier, snubler uforvarande over eit par forbrytarar rett før dei skal utføre eit væpna ran av ein gullsmedforretning. Ho blir stygt mishandla, men overlever som ved eit mirakel. Camille forlanger å få ta saka, og set karriæren sin på spel for å få løyst den før ransmannen kjem tilbake for å ta livet av Anne.

Som alltid i bøkene om Camille er ikkje ting heilt det dei kan sjå ut som til å begynne med. Der det grepet i Irene kom til syne som ein ordentlig overraskelse, og i Alex heldt lesaren i ande gjennom heile boka, kjem det her til syne heilt mot slutten. Og då har historien gått på tomgang såpass lenge at eg hadde begynt å kjede meg, så det var ikkje på langt nær den forløysinga det sikkert var meint som.

Dette er ingen dårlig krimroman, plottet er kløktig uttenkt og forfattaren evner å halde lesaren i uvissa om løysinga på mysteriet til det blir avslørt mot slutten. Det er eit stort MEN - når plottet endelig begynner å bevege seg, har det i stor grad stått stille sidan begynnelsen av romanen. Politiet har ikkje komme nokon vei, og forbrytaren har ikkje gjort stort heller.

Kort sagt: "Camille" er ikkje direkte dårlig, men eg kjeda meg og såg fram til eg vart ferdig med den. Terningkast tre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Randi | randiloves2readFrode Øglænd  MalminAlice NordliPer HellemIngeborg GMartinenkntschjrldJulie StensethBjørn Erik Strand-HanssenJorid FKaroline in WondersomniferumReadninggirl20MarianneDolly DuckIngunn SStine_JJane Foss HaugenBjørg L.Lisbeth Kingsrud KvistenMarit AamdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnetteToveEli HagelundGrete AastorpHarald KLogikaBokavhengigTorill Elisabeth RevheimLilleviMalinfornixEngelinIdaToneHildaMarit HåverstadEivind  VaksvikKay Nilsen