Viser 11 til 18 av 18 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant på starten, spennende i midtpartiet og litt langdryg på slutten, men absolutt verdt lesningen, eller lyttingen for min del. Er du en av de som liker lydbøker så er denne bra! Haakon Strøm gir denne boka et løft. Terningkast 4 til boka i seg selv,men terningkast 5 til lydbokversjonen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne veldig godt helt til slutten nærmet seg. Den ble dårligere og dårligere, og til slutt lurte jeg på om jeg hadde blitt senil og ikke skjønte hva jeg leste, slutten var så dårlig, svarte ikke til forventningene etter den gode begynnelsen. Veldig skuffende!!! Eller er jeg blitt senil?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Den siste gode mann er ei fengande, tankevekkjande og underhaldande bok, der forfattarane snur fullstendig opp/ned på kriminalsjangeren ved at det vert jakta på det gode i staden for det onde. Fyrste del av boka var forvirrande med veldig, veldig! mange lause trådar. Dernest vert det meir oppklarande og actionfylt, og mot slutten skifter boka stil og vert meir langsam – men spenningen er tilstades heilt til siste scene.

Les heile omtalen på bloggen min

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alltid en "outsider". De kan være full eller alene eller psykotisk eller.... hva som helst, bare de ikke er helt normal.
Vår helt her er da ikke det heller.
Hans kolleger misliker hans interesse i de kriminelle. Hans kjæreste misliker at han ikke kan reise mer en 125 km. fra København.
Og så var det disse mordene da.

Over hele verden blir rettferdige mennesker drep. En etter en. Og vår venn Bentzon er den siste som kan stå imot denne ondskapen.

Det går bra til slutt. verden overlever og Bentzon reiser av gårde. Men den siste tredjedelen av boka var noe tåkete. hva er det med denne påskelektyren og avslutningene?
Bare rot!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Søkt plott, og langt fra overbevisende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig spennende bok som det var vanskelig å legge fra seg! Interessant og velskrevet :-) Løp & kjøp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Knallbra bok - litt for lett å skjønne hva som skal skje, men verdt hvert eneste sekund!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. Ynghead