Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Riordan skriver på en fornøyelig måte, men ved å være såpass tullete blir det på en måte ikke den dype fantasyboken, som kanskje er det som fenger mest for meg. Apollons prøvelser er ikke heller like god som percy Jackson serien og flere andre tidligere serier. Så denne boken tenker jeg er for de som har lest PJ, olympus helter og Magnus chase serien og fortsatt er sulten på mer. Jeg rangerer den dog over første bok av kane-krøniken som har vært den Riordan boka jeg likte minst. Det er jo også litt festlig å få Apollons perspektiv på mye og mangt.

Hvis man er i humør for litt lett underholdning som ikke stikker så dypt, er dette en fin bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ny serie fra Riordan. Det er den greske mytologien som er bakteppe. Apollon er blitt en halvgud - langt sprang ned med andre ord. Blir både lattermild og flau over denne ungdommen, som er veldig bra beskrevet. Personlig synes jeg Megan er den mest interessante karakteren i dette universet, hun er et mishandlet barn, som hater og elsker faren, og når hun hater faren kan hun være glad i seg selv, men når hun elsker faren kan hun ikke være det. Da må hun bære alle feilene i relasjonen mellom seg. Gleder meg til å følge henne - og Apollon!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten Müller