Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Drit bra. 100% recommended❤️

Godt sagt! (0) Varsle Svar

12 år gamle Stella lever i Saxby herregård med foreldrene som er veldig glad i henne og tanten hennes som ikke er så glad i henne. Vennskapet mellom Stella og tanten blir ikke bedre når det skjer noe med foreldrene til Stella. Stella er den enste arvingen av herregården, så når det skjer noe med forfedrene er det hun som overtar herregården, men det liker ikke tanten så hun prøver på grusomt vis å få herregården fra niesen. For Tanta syntes ikke det holder å snakke sammen, hun tar alt til neste nivå ved å låse stella inne på rommet sitt, og bandasjere henne over hele kroppen. Plutselig får Stella hjelp fra et uventet hold. Siden det er en bok for yngre barn, er det noen fine bilder i boka.

Jeg syntes det var en morsom bok. Boka er veldig original, han skriver på en troverdig måte. Jeg syntes boka passer for alle fra 7-13, boka er litt barnslig noen steder, men alt i alt så er det er morsom bok som jeg koste meg med å lese. Tema i boka er jo litt seriøst, men han gjemmer det helt bort med humoren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikKirsten LundEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethBeathe SolbergMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. Martol