Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Not my cup of tea. For meg er det ingenting som stemmer i denne boka. For det første er målgruppen ungdommer - det kan man ikke kalle meg. For det andre er mye av tematikken i boken konflikten mellom det å være kristen og det å være stjerne. Jeg er ikke kristen, ingen stjerne og kjenner meg ikke igjen i konflikten overhode. I tillegg så synes jeg at overgangen fra å være en kristen glad-jente til å være en kokainsnortende stjerne var litt for kort. Og slutten? Eksisterte den egentlig?

Det jeg synes var veldig positivt var de forskjellige tekstelementene. Vanlig tekst, bibelsitater og bloggtekster. I bloggtekstene synes jeg at sjangeren var helt perfekt. Bra eksempel på en rosablogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaReidun SvensliAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete Aastorp