Viser 21 til 30 av 33 omtaler

Spennende! Artig med baren til Hole. Her legges ut åte til kommende bøker. Grei underholdning i travle tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sann svir, som vanlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Typisk Harry Hole fra Nesbø. Det mest spennende med boken er å følge livet til Harry Hole. Av alle seriemordere Hole har avsluttet karrieren til er denne den minst troverdige. Såpass mye psykologi har også jeg studert til å kunne si det. Men, bevares, det er flott underholdning, høyt tempo og mange tråder, ispedd blod, gørr & lidelse, samt infame drapsmetoder, og alt får sin "logiske" løsning. Godt levert håndverk, men langt fra den mest spennende boken om Harry Hole.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Woah! 'tørker svetten av panna* Herremin! Denne klarte jeg nesten ikke å legge fra meg og satt vel i 5 timer i strekk for å lese den ferdig. Gleder meg allerede til neste gjensyn med Harry Hole!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noe av det mest kjedeligste jeg har lest på lenge. Bortkastet tid og penger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Tørst (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja visst er den spennende - original, bloddryppende, med flere lag og tvister, så skulle dette være en sikker vinner for min del. I starten er det det, men etterhvert begynner jeg å gå lei. Boka blir altfor lang, og får for mange vridninger for min del.
Jeg liker hvordan alle små tråder blir nøstet opp, men interessen er ikke helt til stede lengere...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes denne ble kjedelig og forutsigbar. Plottet blir for enkelt å avsløre, avslørte tidlig hvem som var involvert. Har gjespet meg igjennom boka, og ventet på spenningen som ikke starter før godt over halvveis. Den absolutt dårligste av alle Harry Hole bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som stor fan av Nesbø og Harry Hole universet, knytter det seg alltid spenning til en ny bok i serien. Nesbø skriver etter min mening bare bedre og bedre. Korrekte, kunnskapsrike detaljbeskrivelser rundt mørke obskuriteter som vi tidligere har blitt godt kjent med, kanskje spesielt i Panserhjerte, er tilbake. Mørkere og mer detaljert en tidligere. Karakterene vokser og skildres dypere og nærere. Nye bekjentskaper gir en fin tilvekst i karaktergalleriet uten at de hverken tar for mye eller for lite plass. Alt stemmer i denne fortsettelsen og man sitter limt til boka fra begynnelse til slutt.

Nesbø er blitt så stor at det nesten går sport i å gi kritikk fordi han er Nesbø. Med en sånn ubeskrivelig suksess som han har hatt er selvsagt fallhøyden stor, men suksessen er ingen tilfeldighet. Jeg velger å hylle Nesbø for at han er Nesbø. En Nesbø som på mange måter har definert sjangeren, en Nesbø som aldri svikter. Denne gangen har han levert en virkelig saftig godbit for blodfansen.

PS! For deg som aldri har lest Nesbø´s Harry Hole. Begynn med Flaggermusmannen og kos deg gjennom 11 bøker som stiger både i spenning og kvalitet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Flott og grusom bok fra sjangerens mester. iBooks.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda Nyrud