Viser 11 til 20 av 31 omtaler

Man kommer raskt inn i handlingen. Synes boka er original. Den ga meg en urolig følelse. Spennende selv om det ikke er krim. Fint at den ikke overforklarer. Lett å lese, selv om det er nynorsk. Et lite trekk for litt for mye informasjon om Vibekes familie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slukte denne boka helga den kom ut. Hadde venta lenge. Spent på første nynorskboka til Renberg. Det fungerte utmerket. Det var en annerledes bok, en skikkelig spennende pageturner, samtidig som den handler om helt hverdagslige ting og familieliv også. Kan ikke si noe om slutten, for det er viktig å ikke vite. For fra første side lurer vi fælt på hva det er med denne Steinar. Det at den virker som en lett spenningsbok, men samtidig har mye dypere røtter, gjør at den i hvert fall for meg ble skikkelig til ettertanke. Hvor lett det er å la seg rive med i andres forståelse av folk rundt oss, hvor lite vi vet om våre medmennesker, også de aller nærmeste. Har heller ikke noe mot om det kommer flere nynorsktitler fra denne forfatteren.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dyster og mørk, full av spenning - men også var og følsom. Fint å lese Renberg på nynorsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beste jeg har lest på lenge! Slukte den på to leseøkter. To timers ferjekø har aldri vært mer givende, og jeg tok meg selv i å håpe at jeg ikke skulle komme med på neste ferje heller.

Til tross for at jeg er lunken til dagboknotatene i del 2, og helst skulle ønske meg at Renberg valgte et annet fortellergrep der, eventuelt gjorde mer research for å få skildringene av et mørkt indre rikere, og (i mine øyne) mer realistiske, kan jeg ikke annet enn å gi terningkast seks. Boka frem til del 2 var mer enn verdt det!

Å lese Renberg på nynorsk var magisk. Naturlig og fargerikt språk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tore Renberg har lenge vært en av minne favorittforfattere. Dette er en litt anderledes Tore Renberg en jeg husker fra bøkene om Jarle Klepp. Klarte ikke å legge denne fra meg, han skriver så satans godt den mannen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En mørk historie om samspillet mellom mennesker, om hva som gjør livet verdt å leve, og hva som gjør det nesten umulig. En fantastisk skildring av noen måneder i to familiers liv.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Eg brukte nokre sider på å komme inn i måten å fortelje historia på, temaet fenga heilt frå byrjinga. Men så var det ein driv der, eit jag etter å vite meir, og det var vanskeleg å legga boka frå seg. Ei sterk historie, eit innblikk i det vi ikkje kan forstå. Ei heilt spesiell bok, sjeldan vil eg seie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka er så godt skrive, spanande, og tankevekkande, at eg har bestemt meg for at det er den sterkaste boka eg har lese i år, med Gunstein Bakkes "Havende" som ein eksepsjonelt god nr. 2.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sterk, uhyggelig, og underlig nok lett på samme tid. Umulig å legge fra seg, selv om det går kaldt nedover ryggen på meg når jeg leser. Jeg begynte å lese Tore Renberg i høst, og han har raskt blitt ny favorittforfatter!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M