Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken er dårlig. Anbefales ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken er med i en greie biblioteket har som heter "Hele Bergen leser". Det er en bunke bøker som er nominert til å bli bergensernes favorittbok,og "Sveve over vatna" var en av de nominerte. Nå er avstemmingen avsluttet, og denne boken vant heldigvis ikke. Siden boken har høy score her på bokelskere forventet jeg at den skulle fenge meg. Det gjorde den ikke.

Fortellingen er om en bondegutt som drar til byen for å studere. Ikke for å bli noe, men for å ikke bo på landet mer. Vi blir kjent med flere av hans underfundige nye venner, og får bli med på hans oppdagelser av verden og livet. Min mening er at denne historien ikke fungerer. Forfatteren er så selvopptatt og skriver seg selv inn så mange steder i boken at det ikke en gang fremstår som et forsøk på å være subtil. Jeg synes store deler av handlingen bare er pjatt og oppramsing. Det skal nevnes at forfatteren har et svært rikt språk, og noen metaforer som man trolig aldri vil lese eller høre igjen. Det er gøy - og årsaken til at jeg leste den ferdig. Anbefales ikke som annet enn tidtrøyte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleser