Viser 11 til 20 av 21 omtaler

Tenk å kunne ta så feil og ha sånn uflaks. Tenk at sånne mennesker faktisk finnes

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pluss for oppbygging som holder på spenningen, men minus for ubehjelpelig språk. Vet jo ikke om det er originalen eller oversettelsen, men en såpass overdrevet historie som dette utvikler seg til å bli, er vel ikke lett å formidle i troverdig språkdrakt uansett...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var altfor lett språk, forutsigbart og (no offence) passer best for tenåringer. Har nettopp lest Natasha Kampusch sin biografi (virker som forfatteren har stjålet litt idéer herfra) og den var mye mer spennende og ikke minst er det en ekte historie. Denne ble alt for tam og lettlest for meg, og går nok fort i glemmeboken. Underholdene var den da, så den får en 3'er av meg. PS: Kanskje bedre på engelsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ei bok som var vanskelig å legge fra seg, en psykologisk triller. Grusom og spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er glad jeg startet på boken på en fridag, for denne klarte jeg ikke å legge fra meg. En vellykket psykologisk thriller som holdt spenningen og nerven fra start til slutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du store min! Selv om jeg tidlig skjønte hvordan det kom til å gå( altså en viss forutsigbarhet), fanget denne meg i en usigelig spenning. Forfatteren har portrettert skurken så levende og beregnende!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her er min omtale av Bak lukkede dører. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne klarte jeg nesten ikke å legge fra meg! Etter å ha lest de første kapitlene før jeg sovnet våknet jeg etter to timer med et fryktelig mareritt! Om du liker psykologiske thrillere må du lese denne!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kanskje var det den klisjefylte tittelen på boka som gjorde at jeg nølte, eller muligens det faktum at jeg aldri hadde hørt om B.A Paris?
Ihvertfall var jeg en smule tilbakeholden da tenåringen i huset drasset den med seg hjem, etter å ha fått den i gave i arbeidsuka si ved kjøpesenterets bokhandel. Hun på sin side slukte den i et par jafs, og kunne meddele at den både var spennende og overraskende.
Det var vel mest for å glede henne at jeg startet på de første sidene, som bekreftet min lunkne holdning:
" Dette var litt enkelt, ja, hva vil nå denne Parisdama med dette??"
Noen sider etterpå begynte spenningen likevel å krype ut av boksidene og inn under huden.
Og slik holdt den seg, stort sett gjennom hele boka.
Språket er lett, det er oppbygning og plott som gjør "Bak lukkede dører" til en liten spenningsbombe.
For hva er det som skjuler seg bak lukkede dører, egentlig?

Grace og Jack er som klippet ut av en eventyrfortelling. Hun er vakker og gjør alt perfekt, mens han er kjekk og tjener mer enn nok til både salt i grøten og tequilaen. Hjemmeværende skjønnhet og trofe som hun er, prøver Grace å tilfredsstille både sine egne og andres krav til misunnelsesverdig perfeksjon. De er alltid sammen. Det perfekte par. Eller er de nå det?
Dette er en genial krim, med snedig uttenkte detaljer som passer perfekt sammen når alt rulles opp og forklares til slutt. Jeg vil si at dette er en nydelig krysning mellom filmen "I seng med fienden" med legendariske Julia Roberts i hovedrollen, og en eller annen snedig krimintrige med Agatha Christie.
Spenningen er til å ta og føle på hele veien, og den eneste grunnen til at det blir en meget sterkt firer, er at søsteren til Grace skildres litt lite troverdig etter min mening, skjønt det kan kanskje ha sammenheng med en litt for enkelt oversettelse. Mer vil jeg ikke si, uten å røpe for mye.
Uansett anbefaler jeg boka di, B.A Paris, for dette med plott og detaljer er du suverent god på! Såpass god at jeg nok kommer til å dvele litt ekstra ved julens selskapeligheter og tenke: "Jøss, det var litt av et par, hva er det egentlig som skjuler seg bak dørene her, da...??"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En helt ny type spenning for min del! Aner ikke hvor mange ganger jeg holdt pusten og fikk gåsehud. Sykt!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

KrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten Lund