Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg kjenner jo Michael Andreassen bare fra P4 og "Skal vi danse", men gjennom denne meget åpenhjertige og sterke biografien ble jeg bedre kjent med ham.

Han forteller rått og usminket om hvordan alkoholen og rusen grep tak i ham alt i tenårene, at han i perioder har holdt seg unna da andre ting har gjort at han har klart det (forsvaret f.eks.), men at han til slutt var så langt utpå at barnevernet var inne i bildet. Ærlig fortalt, men han legger aldri skylden på noen andre for alt det han har gjort i fylla. Det fortelles med alvor og humor og jeg har gått mange turer med denne på øret og da forsvinner kilometrene fort uten at jeg legger merke til det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke en godt skrevet bok, men en sterk, viktig og brutalt ærlig bok. Jeg har vært trofast P4-lytter siden oppstarten, har alltid likt Michael, liker han enda bedre nå. Veldig mange burde lese denne boka for å få et godt innblikk i hva sykdommen gjør mot både den som har sykdommen og de rundt.
Terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørte den som lydbok. Viktig bok om radioprogramleren som helt fra ungdomstida sleit med alkoholisme. Ærlig og folkelig. Mange betrakninger om folks forhold til egen og andres rusavhengighet. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En naken, sterk og ærlig bok der man virkelig kommer under huden på P4 programlederen
som nå er tørrlagt alkoholiker. Jeg synes dette er en sterk bok der forfatteren virkelig gir oss
lesere noe å tenke på. Anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M