Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Meget god bok, har forresten likt alt jeg har lest av henne. Svært viktig tema, og jeg kommer til å bruke deler av denne i opplegg om livsmestring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etterhvert som jeg blir eldre syntes jeg det er vanskeligere å omtale ungdomsbøker, men denne var veldig fin. Passe lang og med temaer som unge kanskje syntes det er vanskelig å snakke om som; ensomhet, kjærlighet, homofili, og selvmord. Den har fått plass på ungdomshylla i bokhandlene, men jeg tror denne passer mye yngre lesere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka likte jeg bedre og bedre utover i handlinga. Syns boka var fin, og at den var innom mange følelser. Følte jeg ble ganske godt kjent med hovedpersonene gjennom deres handlinger og samtaler. Boka var litt " sein" i starten, men fikk etterhvert en fin driv og blei ganske spennende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendliemgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsa