Viser 1 til 3 av 3 omtaler

En søt og hjertevarm bok, lettlest, men ikke altfor klisjé. Jeg synes denne boken er enda bedre enn den første boken til Spielman, "En liste for livet". Karakterene er mer troverdige og alt er ikke svart-hvitt, alle karakterene har både positive og negative sider. Boken handler om tilgivelse og kjærlighet. Hvis jeg sammenligner med andre bøker jeg har lest som utvilsomt er bedre skrevet, føles det feil å gi denne en femmer, så jeg vil understreke at jeg gir den en femmer innenfor sin sjanger, hos meg står den i hylla "feel good".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lettlest bok som egner seg godt om man ønsker en romantisk historie. Likte boken godt, selv om den ikke setter dype spor.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne likte jeg godt! Historien rørte meg og jeg var nysgjerrig på fortsettelsen gjennom hele boka. Og etter.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anniken BjørnesTaoHegeIdaLibraritas vritaolineLogikaTralteHarald KNeda AlaeiJulie StensethInger-LiseHilde Merete GjessingTone Maria JonassenGVanniken sandvikElin FjellheimAndreas BokleserHarald AndersenCarine JensenIna Elisabeth Bøgh VigreBjørner SandomVibekeMarianneTrine S. AustbøAasmund KvammeIngrid Urdal StøleTrude OmaStian DalbergMariarLene AndresenBabynemiSilje BorvikErikStineRisRosOgKlagingsusannaFlettietteIngunn SEivind  Vaksvik