Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Til tross for at jeg leste hele boka; dette synes jeg var dårlige greier. Spekulativt blodig og brutalt og en historie som overhodet ikke var troverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I et vinterkaldt Stockholm har Sveriges justisminister forsvunnet sporløst på den korte veien mellom Riksdagen og en ventende bil. Fabian Risk kalles inn for i hemmelighet å etterforske justisministerens forsvinning.

Dette er den andre boka i serien om Fabian Risk, men historien er lagt til tiden før den første boka.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt frustrert nå, kjenner jeg.
I utgangspunktet en spennende historie, men er vi nødt til å få servert alle disse detaljene om alt mulig mellom himmel og jord? Inkludert inngående beskrivelser av bestialske mord?
Ikke rart dette er en tjukk bok! Og jeg skjønner godt at forfatteren kommer fra tv- og serieproduksjon, for her er begrepet "cliffhanger" utnytta til det ytterste.
Er dette en god bok? Veldig usikker. Jeg irriterer meg mer enn jeg nyter.
En svak treer fra meg.
Muligens hører jeg ikke denne boka ferdig. Det skyldes delvis også oppleseren. Ser jeg har anskaffa meg en til i serien, lest av Ivar Nergaard. Jeg vet han er god til å lese. Kanskje går jeg rett over til den og han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er noe av det verste mølet jeg har vært borti. Det er nesten så jeg skammer meg over at jeg leste hele boka, snakk om bortkasta tid. Denne burde vært plassert i splatteravdelingen, hvis det finnes noe sånt. Teksten på baksiden er veldig misvisende da den ekstreme volden og alt grapset i handlingen ikke nevnes med ett ord. Jeg sier meg ferdig med denne forfatteren.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Spennende bok, men slet med å henge med i handlingen tiltider og følte at boka var noe rotete.
Har lest de to andre bøkene om fabian risk, og dette er helt klart den jeg likte dårligst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forsåvidt spennende, men rotete og vanskelig å henge med innimellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så spennende at jeg ikke alltid turde lese den på sengen! Måtte faktisk stå opp et par ganger sjekke at alt var låst ... og låse soveromsdøren....

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (4) Varsle Svar

murstein , men spennende- god intrige og mange karakterer Jeg storkoste meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt merkelig og uvant, at den andre boken i serien, er kronologisk den første. Litt irriterende.
Som i den første boka skriver forfatteren veldig bra, og det er spennende, kan være litt forvirrende at den hele tiden veksler mellom to forskjellige løp med forskjellige etterforskere, som i den første boka, er det en del usansynligheter som trekker veldig ned, gir også denne terningkast 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin