Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Beatrice og Benedikt er unge mennesker på Sicilia fra 1500-tallet. Beatrice er prinsesse av Villafranca og kusine til arvingen til guvernøren i Messina, Benedikt er en adelsmann fra Padua. De to møtes under en familiemiddag og ser på hverandre, men forblir uvitende om hverandres følelser. Fortryllende fortelling om familiene og tradisjonene som styrte øya. Innbydende, fascinerende og fryktelig samtidig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

De to hovedpersonene er de samme som vi finner i Shakspeares "Stor ståhei for ingenting".
Handlingen foregår på Sicilia i 1588. Beatrice tilbringer sommeren hos tanten og onkelen, og det er her hun møter Benedikt. De starter en godmodig ordkrig, men krig, svik og misforståelser skiller dem. Da de omsider møtes igjen har de begge vært gjennom store prøvelser, og det er mer dramatikk som venter.

Selv om dette er en kjærlighetshistorie, er det likevel spenning og interessante hendelser, og etterordet gir en ny dimensjon til det hele. En av forfatterens beste etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove