Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg har lest så mange krimbøker i det siste at det første jeg tenkte når jeg plukket opp denne, var at dette måtte jo bare bli bra. Og det ble det! Det står "Umulig å legge fra seg" på forsiden, og det stemte nesten for meg, jeg hadde ikke lyst til å slukke lyset og sove de kveldene jeg leste denne.
Fengende, gripende, godt beskrevne karakterer, sårt, morsomt, innholdsrikt. Dessverre en fryktelig realitet for mange. Terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av: Sina Thon Skjelstad

SAMMEN TIL DET SISTE

Rabbit har lenge prøvd å bekjempe kreften, men nå er alle muligheter prøvd. Hun blir lagt inn på et hospice for å dø. Hun prøver å overbevise seg selv og alle rundt henne om at det fortsatt kommer til og ordne seg. At hun blir frisk. Men egentlig vet de alle at dette ikke er sant. Alle hennes nærmeste venner og familie bruker den meste av tiden sin ved hennes side, der Rabbit fortsatt prøver og holde motet oppe. Smilet og latteren er der fortsatt. Men viktige beslutninger må tas, hvem skal passe datteren Juliet når Rabbit blir borte? Men Rabbit vil ikke tenke på sånt, så hun drømmer seg tilbake til sin barndom med sin fantastiske bestevenn og kjæreste Johnny.

Sammen til det siste er fantastisk rørende og gripende roman. En bok om familie og kjærlighet, om det å forberede seg på si farvel, samtidig som å prøve å nyte den siste tiden.

Jeg likte boken veldig godt. Jeg syntes den var kjempefin og lese. Den var trist samtidig som den var utrolig fin og morsom. Den hadde et viktig budskap om det å prøve å leve her og nå, finne glede i de minste ting og det å vise at man elsker de rundt seg<3 Jeg gir boken terningkast 5!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica Carlsen