Sammen til det siste

av (forfatter) og Jan Chr. Næss (oversetter).

Gyldendal 2015 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.82 (39 terningkast.)

87 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En gripende, livsbejaende fortelling for lesere av Jojo Moyes og Nick Hornby.

Det er en lys og klar dag i april. Førti år gamle Mia "Rabbit" Hayes er mange ting. Hun er Molly og Jacks elskede datter. Hun er Grace og Davey søster og tolvåringen Juliets mor. Hun er Marjorie Shaws beste venninne og Johnny Fayes store kjærlighet. Og nå er hun på vei til et hospice for å dø. Mia har vært syk lenge og forsøker å forsone seg med at hun snart vil forlate familien sin. Rundt henne står alle dem hun elsker, og som elsker henne like høyt tilbake. Moren Molly kjemper forgjeves for å finne en kur mot datterens brystkreft, faren sliter med å takle datterens sykdom, og resten av familien sliter med å ta farvel. Og har Juliet egentlig forstått hvor ille det står til med moren? Og hvem skal ta seg av henne når Mia er borte? Sammen til det siste er blitt en sterk og håpefull historie om å møte livets overraskelser med latter og å finne glede i hvert øyeblikk, en historie skildret med en forbausende letthet og varme. Dette er en bok du sent vil glemme.
Anna McPartlin er en irsk forfatter og stand-up-komiker. Hun har flere suksessrike romaner bak seg, men Sammen til det siste er hennes første tittel oversatt til norsk. «Umulig å legge fra seg.».Image Magazine. Anna McPartlin er en irsk forfatter og stand-up-komiker. Hun har flere suksessrike romaner bak seg, men Sammen til det siste er hennes første tittel oversatt til norsk.
«Umulig å legge fra seg.».Image Magazine

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788205485952

EAN 9788205485952

Språk Bokmål

Sider 413

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

5 24 8 2 0 0

Bokomtaler

Av: Sina Thon Skjelstad

SAMMEN TIL DET SISTE

Rabbit har lenge prøvd å bekjempe kreften, men nå er alle muligheter prøvd. Hun blir lagt inn på et hospice for å dø. Hun prøver å overbevise seg selv og alle rundt henne om at det fortsatt kommer til og ordne seg. At hun blir frisk. Men egentlig vet de alle at dette ikke er sant. Alle hennes nærmeste venner og familie bruker den meste av tiden sin ved hennes side, der Rabbit fortsatt prøver og holde motet oppe. Smilet og latteren er der fortsatt. Men viktige beslutninger må tas, hvem skal passe datteren Juliet når Rabbit blir borte? Men Rabbit vil ikke tenke på sånt, så hun drømmer seg tilbake til sin barndom med sin fantastiske bestevenn og kjæreste Johnny.

Sammen til det siste er fantastisk rørende og gripende roman. En bok om familie og kjærlighet, om det å forberede seg på si farvel, samtidig som å prøve å nyte den siste tiden.

Jeg likte boken veldig godt. Jeg syntes den var kjempefin og lese. Den var trist samtidig som den var utrolig fin og morsom. Den hadde et viktig budskap om det å prøve å leve her og nå, finne glede i de minste ting og det å vise at man elsker de rundt seg<3 Jeg gir boken terningkast 5!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest så mange krimbøker i det siste at det første jeg tenkte når jeg plukket opp denne, var at dette måtte jo bare bli bra. Og det ble det! Det står "Umulig å legge fra seg" på forsiden, og det stemte nesten for meg, jeg hadde ikke lyst til å slukke lyset og sove de kveldene jeg leste denne.
Fengende, gripende, godt beskrevne karakterer, sårt, morsomt, innholdsrikt. Dessverre en fryktelig realitet for mange. Terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker som ligner bøkene til JoJo Moyes. Stikkord: Lettlest, sårt og vakkert, romantisk, fargerike karakterer. Tankevekkende og underholdene.

Merk: Forfatterne på lista har ofte flere bøker som kan ligne.


Godt sagt! (9) Varsle Svar

Denne listen inneholder bøker jeg har lest i 2016. Inkluderer også bøker jeg har startet på tidligere, men som fullføres i løpet av dette året.
Målet er å lese minst en bok i uka!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liste med bøker jeg har fått anbefalt av andre


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøker lest i 2017


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Der kvinner er konger - roman" av Christie Watson
  • "Fem dager igjen" av Julie Lawson Timmer
  • "Gjensynet med Sullivan's Island" av Mary Alice Monroe
  • "Det beste som kunne skje" av Holly Miller
  • "Kjøpmannens hustru" av Charlotte Betts
  • "Jenta fra Toscana" av Rhys Bowen
  • "Himmelen er vår" av Luke Allnutt
  • "Bildet av Rebecca Winter - roman" av Anna Quindlen
  • "Tre ting om deg selv" av Jill Mansell
  • "PS fra Paris" av Marc Levy
  • "Ivy & Abe" av Elizabeth Enfield
  • "Ikke si noe til pappa" av Dora Heldt
Alle bokanbefalinger for dette verket