Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er rebound lesing for min del. Andre gangen jeg leser den. Og det er litt rart fordi dette er en praktisk bok, på samme måte som en strikkebok ligger ikke verdien i å lese boken, men å arbeide ut fra instruksjonene. Det står rett ut i boken også: "Noe av det du tester, kan til om med være overraskende gøyalt, men samtidig krever arbeidet mot. Den beste strategien er å regelmessig gi deg selv nye oppgaver, litt på samme måte som man gjør lekser, og akseptere det faktut at du vil bli nødt itl å ta noen sjangser - når du føler deg klar for dem". En arbeidsbok, altså. Og det er ufattelig gøy å lese den for andre gang og slippe alt arbeidet! :D Boken er instruktiv, lettlest, positiv i tonene, veldig praktisk rettet, dette er ikke en bok du ønsker å lese hvis du er interessert i sosial angst og sjenanse fra et teoretisk synspunkt.

Jeg synes alikevel det var interessant å lese den en gang til. Sosial angst og sjenanse er fenomener som går på en skala fra "normalt" til "sykeliggjørende". Og selv de som er "normale" har de samme trekkene bare i mildere grad. For eksempel er følelsesmessig resonering som man kan observere hos de fleste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn Hjortland