Viser 1 til 10 av 10 omtaler

Lest omtrent samtidig med italienske sko. God leseopplevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ååå, for et godt språk! Og en fin historie. Litt undrende og antydende og akkurat passe spennende.
Første boka jeg har lest med øynene (leser nesten bare lydbøker) på veldig lenge. Jeg koste meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

på meg virket denne boken deprimerende . Den tok på kornet det å bli gammel- eminent skrevet og trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka inneholdt alle ingredienser ei god bok skal inneholde. Spenning, humor, kjærlighet, melankoli og ei bok til ettertanke.
Denne kan eg varmt anbefale til alle, uavhengig av hvilken sjanger ein liker. Dette er eit mesterverk av ord og setninger samlet mellom to permer. (Berre husk å les "Italienske sko" av samme forfatter først).

Det er av og til, når det virkelig fortjenes, at folk bryter ut i stående applaus. For meg er dette eit passeligt tidspunkt! Takk, Henning Mankell! Takk for ei fantastisk bok! Takk for alle de bøkene du har underholdt oss lesere med! Takk for alle timene og stundene du har gitt oss! Igjen, takk Henning Mankell!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Henning Mankell er alltid god og spennende.lesing

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin bok den beskriver det å bli gammel godt og minnene man må huskes for at en har levd et godt eller bra liv. Fine beskrivelser og innholdet var godt. Det var en spennende historie og virkelig rørende. Denne kan virkelig anbefales til leser der en sterk historie og fine beskrivelser er ønsket og til Mankell fans også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vemodig å lese den siste romanen av en forfatter som man har nærmest vokst opp med.Den faller godt inn i epoken etter Wallander. Det handler om mennesker som sliter med å skrape sammen til et liv...

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Rade AlmudaffarEster SHildaBeathe SolbergCaroline H HeitmannLillevikjell kHilde StorkjørrenHilde Merete GjessingHeidiVibekeTanteMamieStregaMartin AasbrennSynnøve H HoelKarin BergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnjaRisRosOgKlagingellinoronilleFrode TangenKnut SimonsenIngunn STorill Elisabeth RevheimIngeborg GAnniken RøilKirsten LundToveHegeMartinemgeSolgunnTore OlsenAnne ØverkilMia HusefestErlend Risvik PaulsenGrimarLisbeth Kingsrud KvistenRufsetufsamay britt Fagertveit