Viser 11 til 16 av 16 omtaler

Utdrag fra omtale på bloggen min:
"Han har en fengende fortellerteknikk med et lettflytende språk fullt av finurlige vrier og humoristiske ordkløverier. Men til tross for mye bruk av humor i bøkene er de slett ikke uten brodd. Samfunnskritikken er til tider bitende, både gjennom måten han beskriver det lille samfunnet på, og hvordan han utbroderer historiene til enkeltmenneskene, der han gir oss bakgrunnen til hvorfor de er som de er. Og bøkene innehar en usvikelig tro på det beste i oss mennesker, noe som fører til at det dugger litt på brillene innimellom, det er en rørende fortelling han gir oss!"
Hele denne, og andre bokomtaler finner du på bloggen min Bjørnebok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det startet litt tregt- uvant skriveform-- men så bare glei det inn .En herlig bok , som bare ble bedre og bedre ,formuleringer, personene, storyen. Den minner mye om Mormor hilser og sier unnskyld.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Morsom, men samtidig veldig trist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt underbart varm bok som verkligen får mig att uppleva små detaljer i mitt eget liv. Saker som jag annars bara kliver över. Helt plötsligt drar jag själv igång med att sortera bestick eller putsa badrumsspegeln... Dessutom fick sig bikarbonat en uppsving i användbarhet!
På det djupare planet får jag en megaupplevelse om att det inte är kört bara för att andra anser att det är det! Läs boken och fröjdas!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg leste denne boken med fornøyelse.. men vet ikke helt hva jeg mener om den, og om den kan taes helt seriøst. Mye er tatt på kornet og mye er helt på jordet. Men en slik bok i ny og ned er jo greit.. Går nok fort i glemmeboken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han har gjort det igjen. I Britt-Marie var her har Fredrik Backman skrevet en sår, varm, underholdende og god fortelling om et menneske som står litt på siden av det vanlige.

Forfatteren fikk enormt mye skryt for sin debutroman, En mann ved navn Ove, og det føles som om jeg gjentar det som er sagt før når jeg skal forsøke å beskrive forfatterens siste roman. Allikevel, det må sies. Fredrik Backman skriver svært engasjerende når han er på sitt beste. Og det er han i store deler av Britt-Marie var her.

For dem som er interesserte har jeg skrevet en lengre omtale på bloggen min.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee