Viser 1 til 10 av 20 omtaler

Et uvanlig plott som gjorde boken spennende og interessant, heldigvis uten å bikke over til det usannsynlige. Fengende bok! Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høyt tempo, ingen lik blir kalde før et nytt dukker opp. Skiftende synsvinkler og parallellhandlinger som jeg liker så godt. Spennende krimplot. Viljar og Lotte komplekse karakterer. Umulig å legge i fra seg. Denne boka fikk meg til å like å lese krim.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flere drap blir begått i Haugesund. Journalist Viljar Ravn Gudmundsson mottar forhåndsvarsler. I politiet er det Lotte som har saken. Klarer hun å finne morderen før for mange menneskeliv blir tapt?

Dette var en veldig artig bok, om man kan si det om en krimbok. Dette er den første boka jeg leser av forfatteren, men den ga mersmak og heldigvis har jeg de to neste bøkene hans i lesehaugen min.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ekkelt, blodig, grøss, rasende tempo og flere mulige mordere, ble lurt trill rundt flere ganger. Elsker det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uff. Er det ett eneste sympatisk menneske blant disse karakterene? Usj. I følge Goodreads har jeg nådd 16 %, men jeg liker ingen her og skrivestilen er for eplekjekk. Jeg sliter ... Æsj.
Har vært litt rundt omkring i Haugesund, men byen i boka føles som kulisser. Det er noe teatralsk og oppstyltet ved det hele, som en amerikansk B-serie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Usjarmerende og kjedelig. Jeg hadde forventninger til denne boken men ble skikkelig skuffet. Synes språket dårlig og fullt av floskler, det engasjerte bare ikke. Plottet var Ok, men faller totalt igjennom pga språket og et persongalleri som er ganske anonymt. Skjønner ikke hvorfor boka har fått så gode anmeldelser, men det er vel smaken......

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende pageturner, anbefales for krimelskere! Ekstra artig å lese for meg siden handligen er fra min hjemby

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sterk terningkast 4. Godt skrevet, men ble ikke helt revet med av denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud