Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Plottets oppstart og kjerne er at en ung gift kvinne ikke ser annen utvei til å bli kvitt sin brutale ektemann enn å føde et barn der hudfargen avslører at ektemannen ikke kan være barnefar. Høres dette troverdig, når det ville vært langt tryggere og enklere å dra sin vei? Attpåtil ville hun fått sett hva som var utenfor stuedøra... Denne romanen tar virkelig kaka i kategorien "Utveier som vil komplisere ditt liv (og andres) ti tusen ganger mer enn det problemet du stod med i utgangspunktet". En latterlig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken slet jeg med å komme gjennom. Den var dårlig oppbygd etter min mening, rotete og forvirrende med alt for mange personer som man ikke helt skjønner hvem er før helt til slutt. Historien har en fin nerve, jeg liker litt "stille" bøker for å kalle dem det, men dette ble for mye rot etter min smak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

June skal gifte bort datteren neste dag, men etter en bagatellmessig krangel med kjæresten, flykter June ut i natten.
Like etter smeller det, og huset hennes står i flammer. I stedet for bryllup, blir det flere begravelser. June er alene.
Hva skjedde egentlig den sommerkvelden?

Flere av de involverte forteller historien om både før og etter ulykken, noe som av og til blir litt forvirrende. Likevel en god og lavmælt bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Agnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidi