Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En fantastisk skildring av frigjøringen av Kenya og av menneskelig styrke og svakhet. Vi møter historien gjennom øynene til ulike personer, svarte og hvite, kvinner og menn, helter og svikere, og de skildres alle med respekt og menneskelig forståelse. Menneskesinnet er ikke svart-hvitt, og når vi blir kjent med motivene bak handlingene får vi forståelse for karakteren og handlingene.

Romanen er grusom, med skildringer av vold, maktovergrep og terror fra begge sider, selv om britene med sin overlegne voldsmakt og sine konsentrasjonsleire selvsagt stiller i en særklasse. Men den er samtidig human med i sin respekt for enkeltmenneske og i troen på kjærligheten som ligger under.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieTurid KjendlieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReidun Anette AugustinChristoffer Smedaas