Viser 11 til 20 av 20 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Uglen (ekstern lenke)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dessverre kjøpte jeg "Uglen", og det angrer jeg veldig på. Suicidale, drikkfeldige og kjederøykende politi, det er blitt gjort før. Bestialiteten fra "Det henger en engel alene i skogen" er vitterlig til stede i "Uglen" også, men like spennende er den langt i fra. Språket er fremdeles dårlig og Øien trenger å lære noen grep om dialoger. Styr unna folkens.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

"må bare lese videre"- bok. Men føler jeg har lest mye av det tidligere. Uansett, spennende bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uglen ga meg mange timers god underholdning, selv om jeg lot meg irritere noe over skurr, - slurv med etterettelighet, klisjeer, korrekturfeil med mer.. Men for all del, greier man å se fordi dette, så har man et hesebelsende eventyr med to megaslitne etterforskere på bærtur-- Men alt løser seg til slutt, som det bruker. Les gjerne mer i mitt blogginnleg HER

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En styrtrik skipsreder ligger for døden. Hans eldste sønn får et ultimatum - gift deg med en kvinne uten barn eller glem arven. Problemet er at sønnen allerede er dypt forelsket i en kvinne med to små barn. Paret blir viet i hemmelighet og barna sendes bort for en stund, men ekteskapet blir kort og brutalt.

Flere år senere blir en ung jente funnet drept på en seng av fjær og plassert i et slags pentagram. Hva forener de to sakene?
Holger Munch og Mia Krüger får litt av en sak å bryne seg på...

Allerede 15 sider uti boka skjønte jeg at dette kom til å bli creepy og spennende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

FANTASTISK oppfølger fra Samuel Bjørk!! Jeg ble dratt inn i handlingen fra aller første setning og spenningen bare ekskalerte utover i boka. Dette er kvalitetskrim på sitt aller beste og etter min mening et litterært mesterverk. En nytelse å lese! Greier nesten ikkek vente på bok 3 i denne serien!!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ny Bjørk-krim uten mål og mening - uten litterære ambisjoner/kvaliteter! "Byggesett-krim" etter bruksanvisning: er folk og handling bestialske nok, pirrer det leselysten hos dem som ellers ville sett nettporno eller tyvende gangs reprise av motorsagsmassakren!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld