Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Regn i november. Audur Ava Olafsdottir.

Denne tredje boka jeg leser (lydbok via NLB) av forfatteren, får pluss for at den avslutter med ei kokebok, med sideteferanser til hvor maten ble nevnt i boka. Dog et lite minus for at akkurat oppskrifta for sveler ikke hadde en fin innledning, noe de øvrige oppskriftene hadde.

Når den skjønnlitterære delen skal kommenteres, må jeg bare innrømme at jeg sovnet med headsettet på flere ganger.
Ytre sett handler det om ei ung kvinne, oversetter, som havner i et samlivsbrudd. Midt opp i nedpakking av sine effekter, hvor hun nå planlegger å realisere seg selv med å reise litt, må venninnen legges inn på sykehus, og denne unge damen blir bedt om å passe på en 4 år gammel døv gutt.
Vel, denne realiseringsreisen blir også en "reise.
Synes denne var litt kjedelig, og to divisjoner under både Stiklingen og Arr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En litt underlig og original bok, men veldig fascinerende og veldig velskrevet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Elsket Stiklingen, denne ble jeg bare forvirra over. For mange løse tråder, og merkelig "heltinne".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En munter og lys historie om et par som skilles og hvor mannen ikke er fornøyd i nytt forhold, mens kvinnens nye "kjærlighet" blir en tunghørt liten gutt hun må ta hånd om. Hans mor må være på sykehuset lenge. Inneholder også matoppskrifter til slutt, de var unødvendige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand