Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Eilin er på seminar hvor tilfeldigvis også Leander er. De møter Erik som er en venn av Leander. Erik får telefonnummert et Eilin og de får raskt kontakt på telefon, og dagen etter møtes de hjemme hos Erik.

Dette var nok ikke noen bok for meg, men om du utelukkende er ute etter å lese om het erotikk, så er det nok en fin bok for deg ;)

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sliter litt med å få skrevet hva jeg synes om denne boka....for nå er det jo sånn at det er en erotisk roman, men jeg synes det ble for mye sex og alle sexscenene kjedet meg fort. Og hvem i våre dager mener at det er "safe" og ha sex 100 ganger og hoppe av i svingen før man skaffer prevensjon? Hva med kondom? Noen småfeil er også med på å trekke ned, feks på s. 133 tar hun av seg undertøyet 2 ganger i løpet av to-tre setnimger, og korrekturlesingen kunne vært gjort mer nøye. Jeg liker derimot skrivemåten og humoren i boka. Jeg skulle gjerne lest mye mer om selve "bak-historien".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten Müller